Met oog voor elk detail

Kleur op snee

Met inkt brengen we een kleur naar keuze aan op de zijkant van het papier. Bij dik papier geeft dit een verbluffend mooi resultaat. Met deze techniek springt uw drukwerk meteen in het oog.

folie op snee

Mag het nog net iets meer zijn? Met folie kunnen we uw kaart een glanzende rand geven.

pregen

Gelijkaardig aan de letterpresstechniek, maar zeker niet hetzelfde is pregen. Hierbij wordt de bedrukking als het ware van achter naar voor door het papier gedrukt. Zo kunnen we uw tekst uit het papier naar voor laten komen. Dit is aan beide zijden zichtbaar en voelbaar.

Stansen

Met een unieke stansvorm kunt u uw drukwerk een eigenaardige vorm geven. Geen rechthoekig kaartje, maar een cirkel, achthoek of welke vorm u ook maar wenst, behoren tot de mogelijkheden. Ook een unieke vouwvorm kan uw drukwerk omtoveren tot een verrassend boekje.

offset

Bij offset drukwerk kunt u kiezen tussen vierkleurendruk of pantonekleuren. Zowel grote als kleine oplages drukken wij met veel aandacht voor kwaliteit en detail. Dit kan zelfs op papier met een dikte tot bijna 1mm.

digitaal

Digitale print is ideaal voor kleine oplages of gepersonaliseerd drukwerk. Met oog voor detail printen we uw postkaarten, enveloppen, flyers…
Ontwerp kaartje door Eduard Plancke

Nieuwsgierig?
Inspiratie op doen?
Ontdek hier
onze vaste geboortekaartjes!

Heb je een vraag?
Wil je meer info over een kaartje?
Kom je graag eens langs?
Laat het ons weten!