Baby op komst?

… daar hoort een uniek kaartje bij!

De geboorte van een kindje is groot nieuws en dat willen alle kersverse ouders graag laten weten aan vrienden en familie. Geen betere manier om dit te doen dan met een uniek kaartje!

Wij helpen jullie graag om dit persoonlijke kaartje te realiseren.

Hoe gaan we te werk?

Van ontwerp tot afgewerkt kaartje…

Heb je nog geen ontwerp, maar wel al enkele ideeën over wat en hoe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een gesprek (bij ons in de drukkerij, via telefoon of op mail) kunnen we kennismaken en ontdekken wat jullie wel en niet graag zien. We overlopen samen de verschillende druktechnieken, kiezen kleuren en bepalen welk papier tot het beste resultaat zal leiden. Daarna berekenen wij op basis van de gemaakte keuzes de kostprijs voor de kaartjes. Zo weten jullie vooraf wat de uiteindelijke kostprijs zal zijn.

Als jullie akkoord gaan met de kostprijs, maken wij enkele eerste ontwerpen. Na jullie feedback passen we het ontwerp aan. Zo werken we samen naar het gewenste kaartje toe.

Na de geboorte passen wij de laatste gegevens (datum, lengte, gewicht…) aan en sturen we jullie een digitale proef via mail. Op die manier krijgen jullie de kans om nog eens alles na te lezen. Pas na jullie akkoord gaan wij aan de slag.

Hebben jullie zelf al een ontwerp? Fijn, dan kunnen we jullie misschien nog helpen bij de uitvoering van de kaart. Op basis van het ontwerp kunnen we op zoek gaan naar de meest geschikte druktechniek.

Echt nog geen idee? Dan ben je zeker ook welkom bij ons. We hebben heel wat voorbeelden die je verder op weg kunnen helpen.

Wanneer zijn de kaartjes klaar?

We doen er alles aan om geboortekaartjes zo snel mogelijk af te werken, maar om onze kwaliteit te blijven bewaren, mogen we ons niet overhaasten en moeten we rekening houden met de droogtijden. Voor digitale kaartjes, in offset gedrukte kaarten of letterpresskaarten reken je het best op 1 tot 2 werkdagen. Voor een kaart met foliedruk, kleur op snee of folie op snee hebben we 2 tot 3 werkdagen nodig. Tijdens het weekend wordt er niet gedrukt.

Nieuwsgierig?
Inspiratie op doen?
Ontdek hier
onze vaste geboortekaartjes!

Heb je een vraag?
Wil je meer info over een kaartje?
Kom je graag eens langs?
Laat het ons weten!