Baby op komst?

De geboorte van een kindje is groot nieuws en dat willen alle kersverse ouders graag laten weten aan vrienden en familie. Geen betere manier om dit te doen dan met een prachtig geboortekaartje!

Wij helpen jullie graag om dit kaartje te realiseren.

Hoe gaan we te werk?

Van ontwerp tot afgewerkt geboortekaartje…

Heb je nog geen ontwerp, maar wel al enkele ideeën over wat en hoe, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hier vind je onze vaste ontwerpen voor geboortekaartjes terug. Deze kunnen aangepast worden zodat jullie naam en gegevens er op staan. Het kleur kan je kiezen uit ons kleurenpallet. Papier, formaat en druktechniek liggen vast. Indien gewenst kunnen we dit wel aanpassen, maar dit houdt dan ook een meerkost in. Voor de prijs van onze kaartjes kunt u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je graag een eigen ontwerp laten uitwerken? Ook dat is mogelijk! Tijdens een gesprek (bij ons in de drukkerij, via telefoon of op mail) kunnen we kennismaken en ontdekken wat jullie wel en niet graag zien. We overlopen samen de verschillende druktechnieken, kiezen kleuren en bepalen welk papier tot het beste resultaat zal leiden. Daarna berekenen wij op basis van de gemaakte keuzes de kostprijs voor de kaartjes. Zo weten jullie vooraf wat de uiteindelijke kostprijs zal zijn.

Als jullie akkoord gaan met de kostprijs, maken wij enkele eerste ontwerpen. Na jullie feedback passen we het ontwerp aan. Zo werken we samen naar het gewenste kaartje toe.

Na de geboorte passen wij de laatste gegevens (datum, lengte, gewicht…) aan en sturen we jullie een digitale proef via mail. Op die manier krijgen jullie de kans om nog eens alles na te lezen. Pas na jullie akkoord gaan wij aan de slag.

Hebben jullie zelf al een ontwerp? Fijn, dan kunnen we jullie misschien nog helpen bij de uitvoering van de kaart. Op basis van het ontwerp kunnen we op zoek gaan naar de meest geschikte druktechniek.

Wanneer zijn de kaartjes klaar?

We doen er alles aan om geboortekaartjes zo snel mogelijk af te werken, maar om onze kwaliteit te blijven bewaren, mogen we ons niet overhaasten en moeten we rekening houden met de droogtijden. Voor digitale kaartjes, in offset gedrukte geboortekaarten of letterpresskaarten reken je het best op 1 tot 2 werkdagen. Voor een kaart met foliedruk of kleur op snee hebben we 2 tot 3 werkdagen nodig. Kaarten met folie op snee vragen wat extra werkdagen. Dit is afhankelijk van de oplage. Tijdens het weekend wordt er niet gedrukt.

Nieuwsgierig?
Inspiratie op doen?
Ontdek hier
onze vaste geboortekaartjes!

Heb je een vraag?
Wil je meer info over een kaartje?
Kom je graag eens langs?
Laat het ons weten!