Yes I do!

Reikhalzend kijken vrienden en familie uit naar jullie huwelijksfeest. Met een originele save the date – kaart of uitnodiging kan je dit wachten nog spannender maken. Wij nemen met veel plezier dit deeltje van de vele voorbereidingen voor onze rekening en creëren voor jullie het passende drukwerk. Save the date – kaarten, uitnodigingen, menukaarten, boekjes voor de ceremonie, bedankingskaartjes voor jullie gasten… Wij zorgen er voor dat alles een mooi geheel vormt.

Hoe gaan we te werk?

Heb je nog geen ontwerp, maar wel al enkele ideeën over de stijl of het concept van jullie huwelijksfeest, dan kunnen wij voor het gepaste design zorgen. Tijdens een gesprek (bij ons in de drukkerij, via telefoon of op mail) kunnen we kennismaken en ontdekken wat jullie wel en niet graag zien. We overlopen samen de verschillende druktechnieken, kiezen kleuren en bepalen welk papier tot het beste resultaat zal leiden. Daarna berekenen wij op basis van de gemaakte keuzes de kostprijs voor de uitnodigingen. Zo weten jullie vooraf wat de uiteindelijke kostprijs zal zijn.

Als jullie akkoord gaan, maken wij enkele eerste ontwerpen voor de kaarten. Na jullie feedback passen we het ontwerp aan. Zo werken we samen naar de gewenste kaart toe. Eens het ontwerp klaar is, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag.

Hebben jullie zelf al een ontwerp? Fijn, dan kunnen we jullie misschien nog helpen bij de uitvoering van de kaart. Op basis van het ontwerp kunnen we op zoek gaan naar de meest geschikte druktechniek.

Echt nog geen idee? Dan ben je zeker ook welkom bij ons. We hebben heel wat voorbeelden ter inspiratie.

De productietijd is wat afhankelijk van de druktechniek. Voor de meeste huwelijkskaarten reken je het best op een zevental werkdagen.

Nieuwsgierig?
Inspiratie op doen?
Ontdek hier
onze vaste geboortekaartjes!

Heb je een vraag?
Wil je meer info over een kaartje?
Kom je graag eens langs?
Laat het ons weten!